viernes, 26 de julio de 2013

25 Juliol-Vang Vieng

Ens aixequen no al 100% però tot i així amb ganes de descubrir l'entorn. No ens decantem per agafar les bicis que ofereix l'hotel per no estar massa fins. Decidim opció de caminar.
Cruant el old bridge, hi ha una caminata molt accessible per a visitar difents coves i el blue lagoon. Anem en direcció les que diuen més maques, les Tham Pou Kham, que coincideixem en localització amb el blue lagoon, a 8km. Pel camí ens trovem a diversos locals, molts nens que saluden als voltants de casa (sobaidee!!!!), altres que es banyen i es llençen a l'aigua mostrant les variades modalitats de salts. Turistes que van en tuk-tuk, moto o bici. Locals en una mena de tractor amb remolc de fusta. Nosaltres els únics caminant. Ens fem amb ampolla d'aigua, la calor sofocant el sol pica massa.
Anem fent camí, vistes de les muntanyes, trencades per agricultors cultivant arròs. Passem el blue lagoon, el color relament d'un blau intens, aigua molt clara. Avui no portem banyador, ens va semblar no ens vindria de gust quan vam sortir...quina pena :(
Anem a la cova, accedint pujant una bona quantitat d'esglaons, com esgota. Entrem dins i avançem amb llinterna, vigilant on possar els peus perqué rellisca. Al seu interior figura d'un buda reclinat. Està bé la cova però tampoc és espectacular. Lo millor el camí per arribar.
Prenem un bon suc a un restaurant- escola on fan voluntariat.
Desfem camí amb la idea de parar algun tuktuk ja que fa massa calor, però no circula cap en la nostra direcció. Acabem arribant a peu, dinem i hotel. Comença a ploure i no sembla parar. Estem esgotats i Arnau no es troba massa fi. Descansem i finalment surto a comprar algo per sopar a l'hotel. Demà serà un altre dia, ens adormim sense haver parat de ploure.

1 comentario:

  1. ai aquests camps d'arròs, quins records!!!!!!!!!!!!!!
    Mireu si trobeu algunes salines, son impressionants!!!!! :-)

    ResponderEliminar