domingo, 21 de julio de 2013

20 Juliol-Luang Prabang


La idea d'avui era aixecar-se ben d'hora per veure la procesó dels monjos (6:00) i el mercat de fruita i verdura local , però... Arnau estava massa cansat quan ha sonat el despertador i el llit em cridava, amb lo que quedarà pendent per demà.
Ens aixequem amb la calma, avui toca pluja, tot i així anem caminant i fem visita de temples pel camí. Anem direcció a un parell d'agencies per a contractar el que farem els propers dies. Ja ho tenim, excursió d'un dia a una reserva amb elefants i un treking per a visitar un parell de tribus i fer una bona caminada.
Surt un sol espatarrant, i la crema?? a l'hotel. Visita al palau reial, i caminant direcció
hotel perque sé d'un que ho passarà malament sense crema ni gorra :P.
De camí ens parem a un temple on estan fent ceremonia un bon grup de budistes, espectacular, curiòs com adapten la religió a la seva vida diaria, també hi ha de creients que acudeixen amb tota la familia com qui passa la tarda fent un volt.
Arribem a l'hotel i no ens resistim al ritual de piscina ràpida. Torna a ploure. Agafem unes bicis de l'hotel i continuem voltant, fent una parada per dinar algo a un restaurant local troballa, tot boníssim i molt econòmic. Repetirem segur.
Visita al temple situat a un turó, cal pujar unes escales però les vistes s'ho valen.
En baixar intentem negociar amb el conductor d'una d'aquestes motos amb remolc tipus tuktuk, per a que ens porti el dia següent a les cascades Tat Sae, ens possem d'acord ràpid tot i que no parla gens anglès.
Es fa fosc, seguim voltant, i...segon massatge a un lloc dels recomanats "Dhammada". Per mi el primer i a meitat de preu bastant comparable, però aquest més maco. M'interesso per a fer un curs de massatges, aquí n'ofereixen, però amb tot el que tenim pensat fer no queda massa temps i el fet pugui ser massa turístic em fa
desistir.
Per avui poc més, demà toca aixecar-se ben d'hora!

Dinar al restaurant troballa. Bonissim i baratissim

Cerimonia d'entrega de regals al temple del costat de l'hotel


Esperant la posta de sol contemplant les vistes de Luang Prabang des del mont Phousi ( 350 escaletes de no res... Hem arribat adalt una mica suats... Pero val la pena) 

Temple reial. Espectacular !!! 


I el temple per dins :-) 

1 comentario:

  1. jo també recordo gratament lo bé i barat que vam menjar al Vietnam, Imagino que serà similar! ah! i molt sa! :-)
    Les 350 escales jo no les hagués pujat! us hauria guardat les motxil.les!!! ;-)
    Ai el pobre Arnau, que sense crema haurà quedat com un escamarlà!!!! ;-)
    Ptonsssssssssssssssss

    ResponderEliminar