viernes, 19 de julio de 2013

18 Juliol-riu Mekong nit a PagBeng

De bon matí sortim de ChianKong cap a la frontera tailandesa (a 5min), segell sortida de Tailandia, creuem en barca el mekong i ja som a Laos. Després de mitja hora passada acabem tenint el visat a Laos, sembla que no som els únics i diguem que no destaquen per la seva eficiencia. Allà ens espera, en Komsi, el que serà el nostre guia pel recorregut de dos dies en barca pel Mekong. Embarquem conjuntament amb diferents grups d'holandesos molt majetes, en total no arribem a 20, amb una tripulació de luxe: en Komsi, la cuinera, el patró i un noi que ajuda en diverses tasques.
Fent camí, observant paissatge, estones de conversa, lectura, fins que ens ofereixen el dinar. Em maravella la capacitat de les cuineres de preparar plats ben variats i gustosos amb uns recursos físics tant limitats. Després de dinar parem a un poblet no acostumats a turistes, mil fotos a nens i als que no ho són tant i en volen. Cares de satisfacció al veure els retrats. Volta i de nou a fer camí.
Arribem cap a les 18h a PagBeng, un petit poblet on farem nit. Aprofitem per a visitar un parell de temples abans de que s'acabi la llum, soparet i a dormir, avui gairebé a sobre el Mekong amb unes vistes que de ben segur guanyaran al matí!

Creuant la frontera. La nostra motxilla, la primera :-) 


Vistes del mekong des de l'habitacio

Esmorzant....

1 comentario:

  1. Bon dia!!! Vaig tenir la sort de recórrer el mekong quan vaig anar a Vietnam, realment fantàstic! :-)
    per l'esmorzar que s'està cruspint l'Annabel, segur que tindrà moltes forces per fer el camí d'avui!!! :-)
    Fotos a nens? fotos a nens?????????????? jejejeje
    Que vagi molt bé el dia! Ptons

    ResponderEliminar