sábado, 20 de julio de 2013

19 Juliol- Mekong i arribada a Luang Prabang


7:40 aish...sortida de nou en barc, per a variar ens estaven esperant, els holandesos super puntuals tot i que alguns van amb nens.
Avui toca recorrer 130 km respecte els 100 km d'ahir, així que sense preambul anem avançant. Estones tranquiles de lectura, alguna siestecilla (veure foto), i de cop el cel es torna gris i el mekong es transforma, comença a caure un bon ruixat.  Tot i que lo que amb bona força comença, més ràpid acaba, típica pluja estació humida.
Parem a les coves de Pak Ou, a 30 min de Luang Prabang. On es poden visitar en concret dues coves, totes dues contenen al seu interior talles de diferents tipus i mides de buda. La primera cova es veu tot just arribar i la llum del dia ilumina en bona part el seu interior, la segona accedint pujant unes escales, està a les fosques i la presencia de les figures és més sobtada.
Després visitem un petit poble, que viu del turisme oferint teixit artesà. El més interessant de nou, endinssar-se al poble intentant comunicar-se amb els nens i veure com borda la típica iaia, aquest cop sense èxit de foto :(
Arribem al port de Luang Prabang, furgoneta compartida amb un dels grupets d'holandesos i cap a l'hotelet (15 min).
Fem honor al nostre hotelet "Le Sens boutique hotel", fent piscineta refrescant i de nou a descobrir el lloc. Caminem pel night market, encara és de dia i visualitzem algun temple, n'hi ha de repartits per tot Luang. Fem una volta i...primer massatge, 60 min per revifar cos i ment. Llestos per a sopar, aquest cop a un lloc mix de plats, Arnau es demana el seu clàssic plat estrella un pad thai i jo un pollastre amb curri tipus indi acompanyat amb la Laobeer, la cervesa local, tot boníssim.
Caminda de tornada a l'hotel (15 min desde el centre) i a dormir!


On més pobre es la gent en bens materials, més feliços i mes simpatics son els nens. El seu somriure i les seves mirades son especials !!!
Més fotos de nens. L'Arnau no es pot resistir a forografiar-los!!!

Adaptant-se als costums locals !!!


Aprofitant lea comoditats del vaixell :-) 



Detall d'alguns dela budes que adornen les coves de Pak Ou

2 comentarios:

  1. Muy chulas las fotos!!! Gracias x compartirlas asi podemos ir viajando un poco con vosotros ;)
    A seguir disfrutando a tope y acumulando muchas nuevas experiencias en esos lugares increíbles!!! Besos a los 2!

    ResponderEliminar
  2. ai ai !!!! quins nens més macos!!!!! Annabel, la migdiada va esser desprès de la birra???? ;-)

    ResponderEliminar