sábado, 10 de agosto de 2013

5 Agost-Bangkok

Ens aixequem d'hora, esmorçem pel camí i anem a agafar el ferry, parada 9, avui visitem el Palau Reial.
Pel camí se'ns apropen suposats guies per a oferir-nos voltar per la ciutat, mercat flotant i altres. Desisteixen ràpid en veure la poca predisposició a que ens organitzin el dia.
Tots els turistes espanyols que no hem trobat a Laos els veiem a Tailandia. De camí coincidim amb un grupillo de noies que van una mica perdudes, les orientem una mica, i ens pregunten si hi vivim, viure no, però haver estat anteriorment a Bangkog és un grau.
Sembla que agafaran una barqueta privada i les deixem regatejant. Agafem el ferry no turístic, mateixes parades que el turístic però pels locals i no tant maco.
El palau reial està plagat de turistes, molts orientals. Realment, tot i que amb gent, és una visita obligada. Entrada cara 500 baths, al canvi 12.5 €, una gran quantitat tenint en compte el nivell de vida. Això si, molt ben pagats per l'estat de conservació i manteniment, realment impecable.
Visitem més tard un altre temple
Wat Pho, on es troba una estatua de buda reclinat de grans dimensions.
Intentem agafar un taxi sense èxit, depen l'hora i a on vulguis anar no els hi surt a compte per poder-se quedar atrapats pel trànsit.
Convinem ferry per un dels petits canals (barca més genuína, més locals) amb skytrain per anar al centre comercial Siam Paragon on dinarem. Avui teriyaki que ens fan al davant, convinat de vedella, calamar, gambes i amb verduretes, picantón.
Fem volta pel centre, s'està fresquet i a més a fora torna a ploure.
Ens fem un massatge tradicional thai i deprés el super berenar que veureu a la foto, a una cafeteria super maca, amb uns pastissos tremendos.
Tornem a l'hotel, com compendreu sense ni sopar i a descansar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario