miércoles, 7 de agosto de 2013

4 Agost-Bangkok

Ens aixequem descansats i amb ganes de visitar el gran mercat de Chatuchak. Un mercat enorme a l'aire lliure on pots trobar de tot, dividit per seccions que només obren els diumenges. Agafem l'skytrain i en 30 min ja hi som. Una gentada impressionant, calor que apreta. Ens fem amb un mapa i un lloc clau per si qualsevol dels dos es perd. Fem una gran volta, beguda cada tant, dinar i alguna compra.
Comença a ploure per lo que de tornada fem parada al MBK, un centre comercial de lo més genuí, on pots trobar de tot i més. Ens deleitem amb un foot massage per a descansar-los de tant caminar. Volta ràpida pel centre, compra d'alguna samarreta d'imitació i sopem (Arnau un arròs thai i jo sushi).
Agafem taxi de tornada a l'hotel i el compartim amb un parell de noies que van en la mateixa direcció. Ens expliquen que són hosteses i una mica la seva vida amb aquesta professió. Com diuen una molt bona opció quan ets jove, sense lligams. Per un temps una gran forma de descobrir món. I tant que es pot aprofitar i treure'n suc!!!
Arribem hotel cansats, suficients compres per avui (veure foto).
Estem ben cansats, demà més :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario