jueves, 1 de agosto de 2013

1 Agost-Don Khong-Don Khone

6:00h Arnau matina per a veure el mercat del poble i ceremonia monjos tipus 'monks alm' de Luang Prabang en versió reduïda.
Jo resto al llit fins les 7:30. Avui toca canvi de illa, anem a Don Khone, illa (3x3km) un pél més turística però al ser temporada baixa estarà tranquila. Aprofitem i contractem una excursió que ja inclou el canvi d'illa amb barca, lloguer de bicis i tipus canoa de fusta per a veure dofins al mekong (actualment en extinció resten uns 500 aprox).
Barca de 1:30h pel mekong, arribem a la illa, agafem les bicis i ens dirigim a unes cascades. Més que cascades són salts d'aigua. Pel camí anem saludant, però els locals no són tant agradables com a la illa veïna.
Ens porten en canoa fins al cantó de Cambotja, per a veure els dofins. Es veu que hem fet el primo, nosaltres i la resta de turistes, els dofins no els veus desde la canoa, sinò que et paren fent pagar 2$persona, per ser a l'altre cantó i desde allà et deixen uns 20 min esperant tenir sort i veure'ls. En fi paciencia no queda una altra. Tenim sort i a prop de la costa en veiem un parell i d'altres més llunyans.
Dinem, deixem les bicis i anem a buscar allotjament. Mireu el lloc!!!agafem una cabana, molt modesta amb unes vistes al mekong impressionants, desde el llit ja les veus, plaer per als sentits :-)
Voltem pel poble, ruixat que ens obliga a fer parada i continuem de nou. Voltar, sopar i llestos per avui.
Que tingueu dolços somnis!

1 comentario:

  1. Els dolços somnis els esteu tenint vosaltres dos, de dia i de nit!!!! :-)
    no em canso de mirar les cares dels nens amb aquest somriure tant net a la cara!!!
    Els dos que estant tot enfangats, genial com s'ho deuen haver passat...i aquí o tens play station o no ets ningú!!! ;-)

    ResponderEliminar