viernes, 2 de agosto de 2013

2 Agost-Don Khone

Ens llevem amb la calma avui sent testimonis d'un sol impressionant (tota la nit ha plogut sense parar).Esmorçem a un restaurant proper, on els estandards occidentals parlarien d'explotació infantil per l'edat de qui ens atén. La mare no hi és, ocupant-se d'altres temes i el pare naturalment tema cuina no el toca. Sens dubte és un altre rotllo, les nenes desde petites aprenen l'ofici, i és habitual participar al negoci que sol formar part de casa seva, això si amb l'aire tranquil laosià.
Agafem bicis, i a voltar. Passem el french bridge que conecta amb una altra illa, Don Det. Aquesta és la més turística de totes, tot i així per sort es nota que és temporada baixa.
Visitem un temple, en el que ens fan particeps de tot un ritual, encenem incens amb un monjo que per signes ens ensenya a pregar i ens fem unes fotos amb ell. Aquí hi ha menys monjos als temples i fan activitats d'aprenentatge més reduides, d'anglès no en parlen gens i com això suposo que l'aprenentatge general. Així que és normal trobar-ne menys que segueixin la filosofia almenys per un temps com a mètode d'aprenentage.
Parem a dinar, ruixat de rigor que dura ben bé 30 min. Els nens aprofiten per a mullar-se amb la pluja, fent tot un festival amb l'aigua.
Quan sembla que para, decidim continuar ja de tornada, amb algun xàfeg menor.
Dutxa merescuda i una siestecilla tardia. Deixem bicis, recollim roba que haviem deixat per a rentar el dia anterior i a sopar
(sopa de noodles ñam ñam
).
No massa més, demà tornarem cap a Pakse direcció Bangkog, bus i vol.
Aish que ens queda poquet...

No hay comentarios:

Publicar un comentario